Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of low-pressure homogenisation on the sensory and chemical properties of Emmental cheese
 
 
Titel: Effects of low-pressure homogenisation on the sensory and chemical properties of Emmental cheese
Auteur: Deegan, Kevin C.
Heikintalo, Noora
Ritvanen, Tiina
Putkonen, Tiina
Rekonen, Jyri
McSweeney, Paul L.H.
Alatossava, Tapani
Tuorila, Hely
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland