Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure processing on volatile compound profile of a starter-free fresh cheese
 
 
Titel: Effect of high pressure processing on volatile compound profile of a starter-free fresh cheese
Auteur: Evert-Arriagada, K.
Hernández-Herrero, M.M.
Gallardo-Chacón, J.J.
Juan, B.
Trujillo, A.J.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 19 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland