Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Formation and stability of amylose ligand complexes formed by high pressure treatment
 
 
Titel: Formation and stability of amylose ligand complexes formed by high pressure treatment
Auteur: Le Bail, Patricia
Chauvet, Benoît
Simonin, Hélène
Rondeau-Mouro, Corinne
Pontoire, Bruno
de Carvalho, Marion
Le-Bail, Alain
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 18 (2013) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland