Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Understanding microstructural changes of starch during atmospheric and vacuum heating in water and oil through online in situ vacuum hot-stage microscopy
 
 
Titel: Understanding microstructural changes of starch during atmospheric and vacuum heating in water and oil through online in situ vacuum hot-stage microscopy
Auteur: Ovalle, N.
Cortés, P.
Bouchon, P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 17 (2013) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland