Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Transglutaminase treatment of thermally and high pressure processed milk: Effects on the properties and storage stability of set yoghurt
 
 
Titel: Transglutaminase treatment of thermally and high pressure processed milk: Effects on the properties and storage stability of set yoghurt
Auteur: Tsevdou, Maria S.
Eleftheriou, Evangelia G.
Taoukis, Petros S.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 17 (2013) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland