Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Post-effects of high hydrostatic pressure on green color retention and related properties of spinach puree during storage
 
 
Titel: Post-effects of high hydrostatic pressure on green color retention and related properties of spinach puree during storage
Auteur: Wang, Rongrong
Xu, Qian
Yao, Jia
Zhang, Yajie
Liao, Xiaojun
Hu, Xiaosong
Wu, Jihong
Zhang, Yan
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 17 (2013) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland