Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 55 gevonden artikelen
 
 
  The impact of fast drying (QDS process®) and high pressure on food safety of NaCl-free processed dry fermented sausages
 
 
Titel: The impact of fast drying (QDS process®) and high pressure on food safety of NaCl-free processed dry fermented sausages
Auteur: Stollewerk, Katharina
Jofré, Anna
Comaposada, Josep
Arnau, Jacint
Garriga, Margarita
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 16 (2012) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland