Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 55 gevonden artikelen
 
 
  High intensity pulsed electric fields or thermal treatments effects on the amino acid profile of a fruit juice-soymilk beverage during refrigeration storage
 
 
Titel: High intensity pulsed electric fields or thermal treatments effects on the amino acid profile of a fruit juice-soymilk beverage during refrigeration storage
Auteur: Morales-de la Peña, M.
Salvia-Trujillo, L.
Garde-Cerdán, T.
Rojas-Graü, M.A.
Martín-Belloso, O.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 16 (2012) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland