Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the immersion vacuum cooling of cooked beef joints—mathematical simulation of variations in beef size and porosity and pressure reduction rates
 
 
Titel: Evaluation of the immersion vacuum cooling of cooked beef joints—mathematical simulation of variations in beef size and porosity and pressure reduction rates
Auteur: Drummond, Liana
Sun, Da-Wen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 16 (2012) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland