Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Design and evaluation of a high hydrostatic pressure combined process for pasteurization of liquid whole egg
 
 
Titel: Design and evaluation of a high hydrostatic pressure combined process for pasteurization of liquid whole egg
Auteur: Monfort, Silvia
Ramos, Sergio
Meneses, Nicolás
Knorr, Dietrich
Raso, Javier
Álvarez, Ignacio
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 14 (2012) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland