Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Rehydration behaviour and ageing of dairy powders assessed by calorimetric measurements
 
 
Titel: Rehydration behaviour and ageing of dairy powders assessed by calorimetric measurements
Auteur: Syll, Ousmane
Richard, Bruno
Willart, Jean Francois
Descamps, Marc
Schuck, Pierre
Delaplace, Guillaume
Jeantet, Romain
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 14 (2012) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland