Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Salmonella enterica cells in Spanish potato omelette by high hydrostatic pressure treatments
 
 
Titel: Inactivation of Salmonella enterica cells in Spanish potato omelette by high hydrostatic pressure treatments
Auteur: Toledo, Julia
Pérez Pulido, Rubén
Abriouel, Hikmate
Grande, Maria José
Gálvez, Antonio
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 14 (2012) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland