Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high pressure and CaCl2 on properties of salt-soluble meat protein gels containing locust bean gum
 
 
Titel: Effects of high pressure and CaCl2 on properties of salt-soluble meat protein gels containing locust bean gum
Auteur: Ma, Fei
Chen, Conggui
Sun, Gaojun
Wang, Wu
Fang, Hongmei
Han, Zhuo
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 14 (2012) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland