Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters
 
 
Titel: Application of high hydrostatic pressure to aloe vera (Aloe barbadensis Miller) gel: Microbial inactivation and evaluation of quality parameters
Auteur: Vega-Gálvez, Antonio
Giovagnoli, Claudia
Pérez-Won, Mario
Reyes, Juan E.
Vergara, Judith
Miranda, Margarita
Uribe, Elsa
Di Scala, Karina
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 13 (2012) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 30 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland