Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high pressure on K-value, microbial and sensory characteristics of yellowfin tuna (Thunnus albacares) chunks in EVOH films during chill storage
 
 
Titel: Effect of high pressure on K-value, microbial and sensory characteristics of yellowfin tuna (Thunnus albacares) chunks in EVOH films during chill storage
Auteur: Kamalakanth, C.K.
Ginson, J.
Bindu, J.
Venkateswarlu, R.
Das, S.
Chauhan, O.P.
Gopal, T.K.S.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland