Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Efficiency of a range of homogenisation technologies in the emulsification and stabilization of cream liqueurs
 
 
Titel: Efficiency of a range of homogenisation technologies in the emulsification and stabilization of cream liqueurs
Auteur: Heffernan, Sinead P.
Kelly, Alan L.
Mulvihill, Daniel M.
Lambrich, Uwe
Schuchmann, Heike P.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 4 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland