Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Physical–chemical and sensory properties of pulsed electric field and high hydrostatic pressure treated citrus juices
 
 
Titel: Physical–chemical and sensory properties of pulsed electric field and high hydrostatic pressure treated citrus juices
Auteur: Hartyáni, Piroska
Dalmadi, István
Cserhalmi, Zsuzsanna
Kántor, Dávid-Balázs
Tóth-Markus, Marianna
Sass-Kiss, Ágnes
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 3 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland