Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Application of high pressure processing to improve the functional properties of pale, soft, and exudative (PSE)-like turkey meat
 
 
Titel: Application of high pressure processing to improve the functional properties of pale, soft, and exudative (PSE)-like turkey meat
Auteur: Chan, Jacky T.Y.
Omana, Dileep A.
Betti, Mirko
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland