Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 27 gevonden artikelen
 
 
  High pressure carbon dioxide treatment for fresh-cut carrot slices
 
 
Titel: High pressure carbon dioxide treatment for fresh-cut carrot slices
Auteur: Bi, Xiufang
Wu, Jihong
Zhang, Yan
Xu, Zenghui
Liao, Xiaojun
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland