Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Stability of sous-vide cooked salmon loins processed by high pressure
 
 
Titel: Stability of sous-vide cooked salmon loins processed by high pressure
Auteur: Picouet, Pierre A.
Cofan-Carbo, Silvia
Vilaseca, Héloïse
Ballbè, Laia Carboné
Castells, Pere
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 12 (2011) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland