Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Color and viscosity of watermelon juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat
 
 
Titel: Color and viscosity of watermelon juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat
Auteur: Aguiló-Aguayo, Ingrid
Soliva-Fortuny, Robert
Martín-Belloso, Olga
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland