Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Use of microwave processing to reduce the initial contamination by Alicyclobacillus acidoterrestris in a cream of asparagus and effect of the treatment on the lipid fraction
 
 
Titel: Use of microwave processing to reduce the initial contamination by Alicyclobacillus acidoterrestris in a cream of asparagus and effect of the treatment on the lipid fraction
Auteur: Giuliani, Roma
Bevilacqua, Antonio
Corbo, Maria Rosaria
Severini, Carla
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland