Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on cloudy apple juice qualities from apple slices treated by high pressure carbon dioxide and mild heat
 
 
Titel: Comparative study on cloudy apple juice qualities from apple slices treated by high pressure carbon dioxide and mild heat
Auteur: Niu, Shuang
Xu, Zenghui
Fang, Yudan
Zhang, Liyun
Yang, Yingjie
Liao, Xiaojun
Hu, Xiaosong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland