Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Mango peel powder: A potential source of antioxidant and dietary fiber in macaroni preparations
 
 
Titel: Mango peel powder: A potential source of antioxidant and dietary fiber in macaroni preparations
Auteur: Ajila, C.M.
Aalami, M.
Leelavathi, K.
Rao, U.J.S. Prasada
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 11 (2010) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland