Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Comparative assessment of the protein structure and gel quality of surimi powders produced by an innovative low-temperature spray drying and a conventional vacuum freeze-drying
 
 
Titel: Comparative assessment of the protein structure and gel quality of surimi powders produced by an innovative low-temperature spray drying and a conventional vacuum freeze-drying
Auteur: Qiao, Fengyi
Zhang, Renyue
Zhai, Wenqing
Zhou, Siqi
Wang, Xichang
Zhang, Long
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland