Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 59 gevonden artikelen
 
 
  A plant-based cheese alternative (PCA) developed by oleogelation with apricot kernel oil and incorporation of the kernel press cake: An alternative approach to produce PCA containing lower saturated fatty acid
 
 
Titel: A plant-based cheese alternative (PCA) developed by oleogelation with apricot kernel oil and incorporation of the kernel press cake: An alternative approach to produce PCA containing lower saturated fatty acid
Auteur: Fidan, Şerife
Tekin, Ali
Şahingil, Didem
Karabulut, İhsan
Hayaloğlu, Ali Adnan
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland