Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Development of chickpea tempeh using Rhizopus oryzae for dysphagia diet: Effect of fermentation time and heat treatment
 
 
Titel: Development of chickpea tempeh using Rhizopus oryzae for dysphagia diet: Effect of fermentation time and heat treatment
Auteur: Kim, Jung Soo
Kim, Jiyoon
Kim, Soo Hyun
Moon, Kwang-Deog
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland