Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Cold plasma-assisted transglutaminase cross-linking: Effects on the structure and film-forming properties of soybean protein fractions
 
 
Titel: Cold plasma-assisted transglutaminase cross-linking: Effects on the structure and film-forming properties of soybean protein fractions
Auteur: Kang, Shufang
Shao, Yiming
Chen, Jing
Li, Zhengfei
Chang, Wei
Hu, Yayun
Li, Shengkai
Jiang, Hao
Luan, Guangzhong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland