Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Defining the stability interfaces of apple juice: Implications on the optimisation and design of High Hydrostatic Pressure treatment
 
 
Titel: Defining the stability interfaces of apple juice: Implications on the optimisation and design of High Hydrostatic Pressure treatment
Auteur: Valdramidis, V.P.
Graham, W.D.
Beattie, A.
Linton, M.
McKay, A.
Fearon, A.M.
Patterson, M.F.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 4 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland