Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Use of high pressure to reduce cook loss and improve texture of low-salt beef sausage batters
 
 
Titel: Use of high pressure to reduce cook loss and improve texture of low-salt beef sausage batters
Auteur: Sikes, Anita L.
Tobin, Aarti B.
Tume, Ron K.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 4 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland