Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Structural characteristics of peptides extracted from Cantonese sausage during drying and their antioxidant activities
 
 
Titel: Structural characteristics of peptides extracted from Cantonese sausage during drying and their antioxidant activities
Auteur: Sun, Weizheng
Zhao, Haifeng
Zhao, Qiangzhong
Zhao, Mouming
Yang, Bao
Wu, Na
Qian, Yiling
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland