Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Skim acidic milk whey cryoconcentration and assessment of its functional properties: Impact of processing conditions
 
 
Titel: Skim acidic milk whey cryoconcentration and assessment of its functional properties: Impact of processing conditions
Auteur: Aider, Mohammed
de Halleux, Damien
Melnikova, Inna
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 3 pagina's 8 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland