Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of a resveratrol-enriched grape juice based on ultraviolet C-treated berries
 
 
Titel: Preparation of a resveratrol-enriched grape juice based on ultraviolet C-treated berries
Auteur: González-Barrio, R.
Vidal-Guevara, M.L.
Tomás-Barberán, F.A.
Espín, J.C.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland