Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Studies on glass transition and starch re-crystallization in wheat bread during staling using electrical impedance spectroscopy
 
 
Titel: Studies on glass transition and starch re-crystallization in wheat bread during staling using electrical impedance spectroscopy
Auteur: Bhatt, Chintan M.
Nagaraju, J.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 10 (2009) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland