Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasonic assisted high-temperature cooking method on the physicochemical structure characteristics and in vitro antioxidant capacities of dietary fiber from Dendrocalamus brandisii Munro shoots
 
 
Titel: Effects of ultrasonic assisted high-temperature cooking method on the physicochemical structure characteristics and in vitro antioxidant capacities of dietary fiber from Dendrocalamus brandisii Munro shoots
Auteur: Dong, Yufan
Li, Qin
Zhao, Yihe
Cao, Jianxin
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland