Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 59 gevonden artikelen
 
 
  New ultrasonic assisted technology of freezing, cooling and thawing in solid food processing: A review
 
 
Titel: New ultrasonic assisted technology of freezing, cooling and thawing in solid food processing: A review
Auteur: Yu, Huan
Mei, Jun
Xie, Jing
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 90 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland