Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Power ultrasound in the meat industry (freezing, cooking and fermentation): Mechanisms, advances and challenges
 
 
Titel: Power ultrasound in the meat industry (freezing, cooking and fermentation): Mechanisms, advances and challenges
Auteur: Soltani Firouz, Mahmoud
Sardari, Hamed
Alikhani Chamgordani, Peyman
Behjati, Maryam
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland