Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high intensity ultrasound on the fermentation profile of Lactobacillus sakei in a meat model system
 
 
Titel: Effect of high intensity ultrasound on the fermentation profile of Lactobacillus sakei in a meat model system
Auteur: Ojha, Kumari Shikha
Kerry, Joseph P.
Alvarez, Carlos
Walsh, Des
Tiwari, Brijesh K.
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 31 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland