Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 65 gevonden artikelen
 
 
  Improving the quality of steamed bread with whole soybean pulp: Effects of ultrasonic treatment on protein structure and reduction of beany flavor
 
 
Titel: Improving the quality of steamed bread with whole soybean pulp: Effects of ultrasonic treatment on protein structure and reduction of beany flavor
Auteur: Han, Feng
Song, Jialin
Qi, Mingming
Li, Yueming
Xu, Mei
Zhang, Xin
Yan, Chuangshuo
Chen, Shanfeng
Li, Hongjun
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 65 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland