Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound effect on flavor profile of beef jerky produced with partial potassium salt substitute based on GC-IMS technology
 
 
Titel: Ultrasound effect on flavor profile of beef jerky produced with partial potassium salt substitute based on GC-IMS technology
Auteur: Zhang, Jian
Jin, Lei
Zhou, Jianjun
Ma, Chao
Cui, Jie
Jiang, Jinchi
Li, Wenhui
Wu, Si
Zhang, Wangang
Hu, Yonghong
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland