Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of ultrasound and pulsed electric field combinations on the cooking Losses, texture Profile, and Taste-Related amino acids of chicken breast meat
 
 
Titel: Evaluation of ultrasound and pulsed electric field combinations on the cooking Losses, texture Profile, and Taste-Related amino acids of chicken breast meat
Auteur: Roobab, Ume
Chen, Bo-Ru
Madni, Ghulam Muhammad
Tong, Zhang Guo
Zeng, Xin-An
Abdi, Gholamreza
Hussain, Shahzad
Aadil, Rana Muhammad
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 107 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland