Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasound-assisted curing on the quality and microstructure of low-sodium beef jerky
 
 
Titel: Effects of ultrasound-assisted curing on the quality and microstructure of low-sodium beef jerky
Auteur: Li, Lingli
Zhang, Guangyao
Zheng, Yue
Bi, Xinxin
Jia, Na
Liu, Dengyong
Verschenen in: Ultrasonics sonochemistry
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland