Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Impact of initial lipid content and oxygen supply on alcoholic fermentation in champagne-like musts
 
 
Titel: Impact of initial lipid content and oxygen supply on alcoholic fermentation in champagne-like musts
Auteur: Ochando, Thomas
Mouret, Jean-Roch
Humbert-Goffard, Anne
Sablayrolles, Jean-Marie
Farines, Vincent
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 98 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland