Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil used as a natural preservative in bakery product
 
 
Titel: Encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil used as a natural preservative in bakery product
Auteur: Gonçalves, Nathalia Dias
Pena, Fabíola de Lima
Sartoratto, Adilson
Derlamelina, Camila
Duarte, Marta Cristina Teixeira
Antunes, Adriane Elisabete Costa
Prata, Ana Silvia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 96 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland