Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of structural and textural properties of brittle cereal foams on mechanisms of oral breakdown and in vitro starch digestibility
 
 
Titel: Effects of structural and textural properties of brittle cereal foams on mechanisms of oral breakdown and in vitro starch digestibility
Auteur: Alam, Syed Ariful
Pentikäinen, Saara
Närväinen, Johanna
Holopainen-Mantila, Ulla
Poutanen, Kaisa
Sozer, Nesli
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 96 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland