Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Gaining deeper insight into aroma perception: An integrative study of the oral processing of breads with different structures
 
 
Titel: Gaining deeper insight into aroma perception: An integrative study of the oral processing of breads with different structures
Auteur: Jourdren, S.
Saint-Eve, A.
Pollet, B.
Panouillé, M.
Lejeune, P.
Guichard, E.
Déléris, I.
Souchon, I.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 92 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland