Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound as a tool to study bubbles in dough and dough mechanical properties: A review
 
 
Titel: Ultrasound as a tool to study bubbles in dough and dough mechanical properties: A review
Auteur: Koksel, Filiz
Scanlon, Martin G.
Page, John H.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 16 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland