Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 100 gevonden artikelen
 
 
  New insights about flocculation process in sodium caseinate-stabilized emulsions
 
 
Titel: New insights about flocculation process in sodium caseinate-stabilized emulsions
Auteur: Huck-Iriart, Cristián
Montes-de-Oca-Ávalos, Juan
Herrera, María Lidia
Candal, Roberto Jorge
Pinto-de-Oliveira, Cristiano Luis
Linares-Torriani, Iris
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland