Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Glycation of β-lactoglobulin under dynamic high pressure microfluidization treatment: Effects on IgE-binding capacity and conformation
 
 
Titel: Glycation of β-lactoglobulin under dynamic high pressure microfluidization treatment: Effects on IgE-binding capacity and conformation
Auteur: Chen, Yuan
Tu, Zongcai
Wang, Hui
Zhang, Lu
Sha, Xiaomei
Pang, Juanjuan
Yang, Ping
Liu, Guangxian
Yang, Wenhua
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 89 (2016) nr. P1 pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland