Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Disintegration and nutrients release from cheese with different textural properties during in vitro digestion
 
 
Titel: Disintegration and nutrients release from cheese with different textural properties during in vitro digestion
Auteur: Fang, Xixi
Rioux, Laurie-Eve
Labrie, Steve
Turgeon, Sylvie L.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 88 (2016) nr. PB pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland